Həm də eyni zamanda iki növ barədə! Həm də eyni zamanda iki növ barədə!

Xankişiyev dolmanın sirrini açdı

Həm də eyni zamanda iki növ barədə!

Məşhur Rusiya kulinarı, teleaparıcı, bloger və mətbəx haqqında kitabların müəllifi Stalik Xankişiyev REN TV-də "Dadlı və sağlam qida haqqında" telealmanaxında Azərbaycan dolmasının hazırlanma sirlərini bölüşür.

AzNews.az xəbər verir ki, kulinariya ustası dolmanın necə hazırlanacağı barədə danışır. Həm də eyni zamanda iki növ barədə! Azərbaycan dolması: üzüm yarpaqlarında və tərəvəzli. Əlbəttə ki, aşpazın öz sirləri də mövcuddur!

Xatırladaq ki, Stalik Xankişiyevlə "Dadlı və sağlam qida haqqında" telealmanax REN TV-də şənbə günləri saat 8:30-da efirə çıxır(AZƏRTAC)